En plattform där bryggor minskas och knivskarpa samspel mellan studenter och näringsliv skapas

Eduwork är ett verktyg där företag på ett enkelt sätt kan komma i kontakt med studenter inom sin bransch. Och där du som student kan bli uppvaktad, söka studentanpassade jobb, eller kolla på filmer från branschen där yrkesroller beskrivs och där du får tips inför arbetslivet. Vi minimerar trösklar mellan studier och jobb för studenter på högskole- och universitetsnivå och skapar effektivare processer avseende rekrytering och employer branding för verksamheter.

Läs mer om oss

Företag? Student? Nyfiken besökare?

Tre skäl till att vara medlemsföretag

Funderar du och ditt företag på att bli medlemsföretag? Kanske har du hört om våra tjänster och skall pitcha det vidare för företagsledning. Nedan finner du främsta skälen till varför just ert företag skall vara med.

Ikon för Hitta kandidater

Hitta kandidater

Hitta kandidater för er bransch, direkt från klassrummen. Hitta studenter som passar era behov.

Ikon för Publicera

Publicera

Publicera jobb, aktiviteter eller varför inte en film ut mot era anslutna program och nå direkt ut mot klassrummen

Ikon för Exponera

Exponera

Exponera er verksamhet i en större kontext och nå med ert varumärke, företagsbeskrivning, sociala medier ut till alla morgondagens medarbetare

Tre skäl till att vara registrerad användare

Är du student? Studerar du på något av programmen vi jobbar med? Bra! Skaffa ett account och synliggör dig och din profil ut mot företag och kommuner verksamma inom din bransch. Helt kostnadsfritt!

Ikon för Synliggör dig

Synliggör dig

Genom att vara en registrerad användare kommer du synliggöra dig och din profil ut mot verksamma företag som ligger anslutna till ditt program. Även om du redan har drömjobbet så registrera ett account så du kan ta del av alla andra grymma tjänster! Obs. Din profil syns endast ut mot företag och inte gentemot klasskamrater.

Ikon för Sök jobb

Sök jobb

Alla jobbannonser som kommer ut på din programsida är skräddarsydda för just dig och din målgrupp - studenter. Kanske planerar du på att flytta efter plugget? På sidan kommer du få ta del av jobbannonser från Luleå till Ystad. Ansök om jobb och ge företag din bästa pitch varför just du skall ha det.

Ikon för Öka på din kunskapsbank

Öka på din kunskapsbank

Vi vill hjälpa dig att utöka din kunskapsbank och ditt nätverk tidigt. Vi vet att båda är avgörande faktorer för att du på bästa sätt skall veta vad du vill jobba med. Gå på aktiviteter som företag anordnar eller kolla på videos som beskriver yrkesrollerna som finns inom din bransch.

Nyfiken besökare

Vad roligt att just du har hittat hit! Kanske pluggar du inte på något av våra program men diggar ändå oss och vad vi gör? Tack! Vi jobbar intensivt för att lansera på fler sektorer och program och kontakta gärna oss och fråga hur det går med just ditt utbildningsprogram.

Ikon för Vad kul!

Vad kul!

Vad kul! Kika runt! Kontakta oss gärna om du har någon fråga eller fundering.

Om oss

Eduwork bildades som en lösning på bristande interaktioner mellan utbildning på högskole- och universitetsnivå och näringsliv. Via vår portal skapar vi ett stor utbud av mötesplatser mellan studenter och näringsliv. 

På eduwork synliggörs studenter för arbetsmarknaden redan under studietiden. Näringsliv kan kontakta studenter efter sina behov eller publicera tjänster, uppsatsämnen och aktiviteter ut mot anslutna utbildningsprogram.

Eduwork tillhandahåller också utbildningsserier med tydligt studentfokus. Utbildningsserier där arbetsroller beskrivs och möten med företagsprofiler från branschen äger rum. Matnyttig kunskap som förbereder studenter än mer för vad som komma skall - arbetslivet.

Vi har skapat en plattform där bryggor minskas och knivskarpa samspel mellan studenter och näringsliv skapas. Som i slutändan, leder till mer jobbmöjligheter för den enskilde studenten och effektivare processer avseende rekrytering, marknadsföring och employer branding för näringsliv.

MKB

MVB

Croisette Real Estate Partner

JLL

Causey Westling

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Urban by ESNY

Fastighetsbyrån

Tobin Properties

Trafikverket

ByggVesta

Trianon

Lidl Fastigheter

Svensk Fastighetsförmedling

Bredablick Förvaltning

Stadshem Fastighetsmäkleri

Skanska

Infranord

Pangea Property Partners

Vi jobbar med dessa sektorer och program

Fastigheter & Samhällsbyggnad

 • Fastighetsförmedling, Malmö Universitet
 • Fastighetsföretagande, Malmö Universitet
 • Civ. Lantmäteri, Lunds Universitet
 • Civ. Väg och Vatten, Lunds Universitet
 • Bygg- och Fastighetsekonomi, Halmstad Högskola
 • Mäklarekonomprogrammet, Högskolan Väst
 • Samhällsbyggnadsteknik, Chalmers
 • Fastighetsekonomi, Karlstad Universitet
 • Fastighetsutveckling med förmedling, Kungliga Tekniska Högskolan
 • Fastighet & Finans, Kungliga Tekniska Högskolan
 • Samhällsbyggnadsprogrammet, Kungliga Tekniska Högskolan
 • Fastighetsmäklarprogrammet, Gävle Högskola
 • Fastighetsmäklarprogrammet, Luleå Tekniska Universitet
 • Civ. Väg och Vatten, Luleå Tekniska Universitet

Ekonomi, It och Juridik

Mer info inom kort.

Frågor och svar

Vad är det ni gör?

Eduwork är ett verktyg där företag på ett enkelt sätt kan komma i kontakt med studenter inom sin bransch. Och där du som student kan bli uppvaktad, söka studentanpassade jobb, eller kolla på filmer från branschen där yrkesroller beskrivs och där du får tips inför arbetslivet. Vi minimerar trösklar mellan studier och jobb för studenter på högskole- och universitetsnivå och skapar effektivare processer avseende rekrytering och employer branding för verksamheter.

Är det bara högskole- och universitetsprogram ni jobbar med?

Just nu är det de. Men vem vet vad som händer i framtiden?

Vad kostar det?

Helt gratis för studenter. För verksamheter kostar det en slant.

Vilka sektorer jobbar ni med?

Vi jobbar med alla program inom fastigheter och samhällsbyggnad och bearbetar utbildning inom ekonomi, it och juridik för stunden. Vi har också vården i sikte. Håll ut!

Jag är student. Hur vet jag om mitt program ligger anslutet?

Det ser du på startsidan under sektionen Sektorer & Program.

Vårt företag är intresserade av era tjänster! Hur får jag lättast kontakt med er?

Kika i menyn och kontakta oss i formuläret.